Om att börja på nytt – Om inte friska, så i alla fall nya, tag

Om inte friska, så i alla fall nya, tag.

I februari 2006 började jag blogga. Det hela gick förstås – liksom livet i övrigt – i vågor. Under slutet av förra året, och allt mer i början av detta, infann sig så en påtaglig leda över bloggandet. Jag var helt enkelt less på skiten… Resultatet blev att jag lade ner bloggandet; inte i termer av ”aldrig mer” utan i stället med hopp om att inspirationen skulle återkomma eftersom det finns ett mått av tillfredsställelse i att babbla om sig själv, sina funderingar och åsikter.

Så efter dryga halvårets paus kom jag mig alltså för med att börja på nytt. Jag tänker just börja på nytt; inte börja om igen där jag var.

Som jag ser det bör det handla om att försöka göra något som är snäppet bättre än det jag gjorde förra gången; eller i vart fall annorlunda eller på ett annorlunda sätt. Det handlar väl kanske om hopp om någon sorts utveckling.

Så nu när jag startar med bloggandet igen är det alltså tanken att det skall bli något nytt och inte bara en repris av det som jag kom att tröttna på. Hur jag dock skall åstadkomma detta är alltjämt höljt i dunkel. Men jag ska ändå försöka.